صفحه اصلی اسکرول بالا
توضیح در مورد OSM

توضیح در مورد OSM

توضیح در مورد OSM موضوعی است که می‌خواهیم در این مقاله از ارزان لایسنس به آن بپردازیم. اگر قصد خرید لایسنس OSM برای سرور دارید حتماً تا پایان مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله می‌آموزید OSM چیست؟ چه کارکردها و قابلیت‌هایی دارد؟ برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

هرچه زمان می‌گذرد اسکریپت‌های وب در محیط‌های میزبانی نیز توسعه پیدا کرده است. اگر از این اسکریپت‌ها به درستی نگهداری نشود و در شرایط نامناسبی قرار بگیرند بلافاصله مورد سوء استفاده هکرها قرار می‌گیرند. همین موضوع میزان آسیب پذیری آنها را نیز افزایش داده است. در این مقاله می‌خواهیم به این بپردازیم که OSM چیست و چگونه می‌توان از آن در برابر حملات هکرها استفاده کرد؟

توضیح در مورد OSM

OSM چیست؟

 برای جلوگیری از ورود هکرها و نظارت مستمر بر ایمیل‌های خروجی می‌توان از راهکارهای بسیار زیادی استفاده کرد. یکی از این راهکارها استفاده از قابلیت OSM می‌باشد. با استفاده از این قابلیت می‌توانید بر ایمیل‌های خروجی و اتصالات SMTP نظارت داشته باشید. همچنین بر فعالیت‌هایی که نشان دهنده هرزنامه‌ها بر روی سرور است نیز مدیریت خواهید داشت.

یکی از نکات و ویژگی‌های مهم در مورد OSM این است که این قابلیت فقط در سرورهایی کاربرد دارد که کنترل پنل آنها از نوع سی پنل باشد. با این کنترل پنل هر تلاشی برای ارسال ایمیل هرزنامه با استفاده از سرور در فضای امنی انجام می‌شود. با وجود قابلیت OSM تمام روش‌هایی که برای پیگیری ایمیل‌های خروجی استفاده می‌شود به دقت بررسی می‌گردد.

امکانات و قابلیت‌های OSM

با استفاده از قابلیت OSM امکان ردیابی ایمیل ارسالی از exim به وسیله ی cPanel/DirectAdmin وجود دارد. همچنین با وجود قابلیت OSM امکان مطابقت و ردیابی  Subject headers برای ایمیل‌های خروجی به وسیله ی cPanel/DirectAdmin امکان‌پذیر می‌باشد. مکان یابی مسیر Script توسط cPanel/DirectAdmin  قابلیت دیگر است. این کنترل پنل به ردیابی اتصالات SMTP خروجی که exim را دور می‌زند توسط حساب cPanel/DirectAdmin می‌پردازد. همچنین مطابقت مکان مسیر Script برای اتصالات SMTP خروجی به سرورهایی که exim را دور می‌زنند و ردیابی آن‌ها و ردیابی ایمیل خروجی ای که اهراز هویت شده است توسط حساب ایمیل و آدرس IP متصل برخی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های OSM است.

ایمیل کردن گزارش رویدادها، حفظ نمودن گزارش رویدادها برای مشاهده در WHM UI، نگهداری ایمیل‌های خروجی از cPanel در exim ، پاک کردن ایمیل‌های خروجی از حساب cPanel، معلق نمودن حساب cPanel، ممانعت ار ورود حساب ایمیل، تغییر در نام مسیر گزارش شده، تغییر نام فایل مشخص شده از آپاچی، انسداد آدرس IP در CSF،  اجرای اسکریپت سفارشی پیکربندی شده در WHM UI  و… از جمله مواردی است که با وجود قابلیت OSM امکان‌پذیر می‌باشد.

در چه صورتی می‌توانیم از قابلیت OSM استفاده کنیم؟

برای اینکه از مزایا و قابلیت‌های OSM بهره بگیریم ابتدا باید برخی ملزومات و نیازمندی‌ها را بر روی سرور خودتان داشته باشید. هنگام خرید لایسنس برای سرور نیز به این منظومات توجه داشته باشید.

نکته بسیار مهم اول که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که قابلیت OSM نیازمند نسخه‌های cPanel/WHM می‌باشد. در واقع نسخه‌هایی که از این پشتیبانی می‌کنند می‌توانند از امکانات OSM استفاده کنند. برای اینکه مجوزها صادر شود باید سرور شما با آدرس IPv4 ثابت باشد. قابلیت  OSMنیازمند نسخه ی 6 و 7 از Redhat/CentOS/CloudLinux است.

در این قابلیت برای اینکه ویژگی وضعیت آپاچی انجام شود سرور مورد نظر باید mod_status داشته باشد.

در قابلیت OSM برای پیگیری کردن بسته‌های SMTP و دسترسی به هسته Pcap باید قابلیت libpcap وجود داشته باشد.

یکی دیگر از نیازمندی‌های بسیار جدی این است که برای مسدود کردن آدرس آی پی حتماً قابلیت CSF وجود داشته باشد.

مزایای خرید لایسنس OSM برای سرور

در توضیح در مورد OSM بد نیست به مزایا و قابلیت‌های این ویژگی توجه داشته باشیم. در قابلیت OSM مجوزهای وجود دارد که این امکان را فراهم می‌کند که کاربران بتوانند از مانیتور اسپم خروجی در یک سرور استفاده کنند. نکته دیگر این قابلیت این است که شما فقط یک بار هزینه پرداخت می‌کنید و سپس برای تمدید مجدد هیچ هزینه‌ای از شما گرفته نمی‌شود. در قابلیت OSM پشتیبانی قدرتمندی ارائه می‌شود به گونه‌ای که هر سوالی داشتید می‌توانید از قسمت سوالات متداول پیدا و سوال خودتان را بپرسید. اگر لایسنس OSM را از ارزان لایسنس خریداری کنید تعداد مجوزهایی که دریافت می‌کنید تخفیف اعمال می‌شود.

 بسیاری از کاربران تمایل دارند که مراحل نصب را خودشان انجام دهند. برای این کار می‌توانند آدرس آی پی اصلی سرور خودشان را در طول فرایند نصب و پرداخت ارائه دهند.

قابلیت OSM چه محدودیت‌هایی دارد؟

در کنار تمامی مزایایی که برای این قابلیت نام بردیم بد نیست بدانید که اگر پیکربندی mod_statu به وسیله Easyapache انجام نشود ویژگی Apache Status فعال نمی‌شود.

محدودیت دیگری که وجود دارد این است که در فایل htaccess این قواعد و چارچوب‌های  mod_rewrite وجود دارد که عملکرد Apache Status را با اختلال روبرو می‌کند.

همچنین باید به این نکته مهم نیز توجه داشته باشید که این قابلیت از نسخه‌های EOL پشتیبانی نمی‌کند. نکته بسیار مهم دیگر این است که برای پیکربندی رویدادها به وسیله تنظیمات پیش فرض راه‌اندازی آدرس آی‌پی محدودیت‌هایی دارد. در این قابلیت هسته‌ها از دسترسی Pcap پشتیبانی نمی‌کنند. به همین دلیل نمی‌توانید از قابلیت‌های SMTP Packet Inspection روی سرورهای Virtuozzo/OpenVZ (و انواع دیگر هسته های سفارشی) استفاده کنید. قابلیت OSM از سرورهایی که به اجرای خدماتی همچون ASL، Bitninja می‌پردازند پشتیبانی نمی‌کند. یکی دیگر از نکات بسیار مهم همانطور که پیشتر اشاره کردیم این است که فقط کنترل پنل‌های دایرکت ادمین و سی پنل می‌توانند از این قابلیت استفاده کنند.

اگر برای نظارت بر ایمیل‌های خروجی و اتصالات SMTP و بررسی هرزنامه‌ها بر روی هاست نیازمند راهکارهایی هستید قابلیت OSM را به شما پیشنهاد می‌کنیم. با وجود این قابلیت آسیب پذیری در مقابل هکرها نیز کاهش پیدا می‌کند.

جمع بندی

در این مقاله با عنوان توضیح در مورد OSM قصد داشتیم به این سوال بپردازیم که OSM چیست؟ چه مزیت‌ها و امکاناتی دارد و در کنار مزایا از چه محدودیت‌هایی نیز برخوردار است. هدف ما ارائه خدمات مناسب به مشتریان و کاربران است. شما می‌توانید از قسمت تماس با ما با متخصصان و مشاوران ارزان لایسنس در ارتباط باشید و مشاوره رایگان دریافت کنید. اگر قصد خرید لایسنس OSM برای سرور دارید را نیز به ارزان لایسنس مراجعه کنید.

به اشتراک بگذارید